Kamerlid Stieneke van der Graaf komt naar Kiel-Windeweer.

20171025-CU-Stieneke-vd-Graaf-8948bmaandag 13 november 2017 12:00

ChristenUnie Tweede Kamerlid Stieneke van der Graaf komt op 18 november om naar Kiel-Windeweer. Daar gaat ze in gesprek met inwoners en de actiegroep ‘Stop zoutwinning’. Eerder sprak de gemeenteraad van Hoogezand-Sappemeer zich uit tegen de zoutwinning in de gemeente Midden-Groningen. Nedmag lijkt zich daar niets van aan te trekken en zet de voorbereiding van een winningslocatie door.

Daarover stelde de ChristenUnie Midden-Groningen vorige week al vragen aan het college van B&W. Voor de lokale afdeling van de ChristenUnie dus alle reden om ook de landelijke vertegenwoordigers te laten weten wat er speelt en welke zorgen er zijn.

Stieneke van der Graaf was als Statenlid in Groningen erg actief in om zich in te zetten voor het verlagen van de gaswinning en heeft zich erg ingezet voor goede schadeafhandeling en een eerlijke kans voor lokale ondernemers bij schadeherstel.

Stieneke is vanaf 12 uur aanwezig in de Amshoff. De ChristenUnie Midden-Groningen is vanaf 10 uur in Kiel-Windeweer om in gesprek te gaan over de mogelijkheden die dorpen hebben in de nieuwe gemeente.

« Terug

Reacties op 'Kamerlid Stieneke van der Graaf komt naar Kiel-Windeweer.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.